11.7 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* KunstKunstroute 2019: "Kunst kijken op tientallen locaties in Purmerend en omgeving."

Kunstroute 2019: “Kunst kijken op tientallen locaties in Purmerend en omgeving.”

Purmerend – Aankomend weekend, 5 en 6 oktober 2019, zal de jaarlijkse veelzijdige en kleurrijke kunstroute plaats vinden in Purmerend en Kwadijk. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een gevarieerd aanbod samen te stellen in de diverse disciplines van de beeldende kunst.

Dit jaar is het thema ‘reizen’. De deelnemende kunstenaars maken allemaal minimaal één werk met dit thema. Tijdens de kunstroute stellen deelnemende kunstenaars uit Purmerend en omgeving hun ateliers open voor publiek. Aan de Kunstroute 2019 doen 30 kunstenaars mee. Hun werk is te zien op diverse, prachtige locaties in en rondom Purmerend. U kunt afwisselend genieten van werken van keramiek, beeldhouwwerken, schilderijen, textiel en mixed media. De deelnemende kunstenaars zullen u enthousiast vertellen over de achtergrond van hun werken en hun proces als maker. U mag hen het hemd van het lijf vragen.

Er is ter gelegenheid van de Kunstroute een kunstrouteboekje samengesteld. Hierin is naast een overzicht van de exposerende kunstenaars en hun locaties, ook een plattegrond opgenomen van locaties die u kunt bezoeken tijdens de Kunstroute. Het boekje is kosteloos te verkrijgen bij deelnemende winkeliers van Kunst in de Etalage, bij de VVV, de Bibliotheek en bij de deelnemende kunstenaars.

Nadere informatie is te krijgen op http://www.kunstroutepurmerend.nl. Hier zijn ook het boekje en de routekaart te downloaden. De jaarlijkse kunstroute wordt georganiseerd door de Stichting Kunst & Crearoute Purmerend.

Relevante artikelen:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,848FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.2 °
10.6 °
60 %
8.5kmh
100 %
do
12 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.