Microcar rijdt tegen boom aan op de Weerwal

Purmerend – Op de Weerwal in Purmerend is rond kwart voor twaalf een zogenaamde microcar vooruit geschoten en tegen een boom geknald. Een microcar is een voertuig dat erg op een kleine personenauto lijkt.

De microcar heeft ook een fiets in tweeën gereden. Een blaasproef die door de politie werd afgenomen, wees uit dat er geen alcohol in het spel was. De bestuurder, een oudere man, raakte niet ernstig gewond maar is wel erg geschrokken. Hij werd door omstanders geholpen.

Foto’s: Inter Visual Studio – Haico Kats

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*