112Purmerend

Politie zoekt naar 20-jarige vermiste man uit Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – De politie maakt zich ernstig zorgen om de vermiste 20-jarige Mathijs. Hij vertrok gisteren vanuit Zuidoostbeemster en sindsdien is hij voor zover bekend niet meer gezien.

De politie kreeg vanmorgen melding van de vermissing. Agenten maken zich zorgen om de gezondheid van de man. In recreatie- en natuurgebied het Twiske wordt onder meer naar hem gezocht. Boven het gebied vliegt ook een helikopter.

Mathijs heeft een zwarte jas aan, hij draagt een spijkerbroek en had hoge bruine schoenen aan. Hij heeft donkerblond golvend haar en blauwe ogen. De man is tenger en 1.85 meter lang.

Mogelijk is Mathijs met de fiets. Hij heeft een grijswitte herenfiets van Giant met een zwart stuur. Wie de man gezien denkt te hebben, wordt verzocht 112 te bellen.

Update 14:41 uur: De politie laat weten dat Mathijs in goede gezondheid is aangetroffen. Verder worden er door de politie geen mededelingen gedaan.

Redactie: Foto Mathijs verwijderd wegens gevonden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.