5.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Politie zoekt naar 20-jarige vermiste man uit Zuidoostbeemster

Politie zoekt naar 20-jarige vermiste man uit Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – De politie maakt zich ernstig zorgen om de vermiste 20-jarige Mathijs. Hij vertrok gisteren vanuit Zuidoostbeemster en sindsdien is hij voor zover bekend niet meer gezien.

De politie kreeg vanmorgen melding van de vermissing. Agenten maken zich zorgen om de gezondheid van de man. In recreatie- en natuurgebied het Twiske wordt onder meer naar hem gezocht. Boven het gebied vliegt ook een helikopter.

Mathijs heeft een zwarte jas aan, hij draagt een spijkerbroek en had hoge bruine schoenen aan. Hij heeft donkerblond golvend haar en blauwe ogen. De man is tenger en 1.85 meter lang.

Mogelijk is Mathijs met de fiets. Hij heeft een grijswitte herenfiets van Giant met een zwart stuur. Wie de man gezien denkt te hebben, wordt verzocht 112 te bellen.

Update 14:41 uur: De politie laat weten dat Mathijs in goede gezondheid is aangetroffen. Verder worden er door de politie geen mededelingen gedaan.

Redactie: Foto Mathijs verwijderd wegens gevonden.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.3 ° C
7.3 °
3.9 °
79 %
1.8kmh
100 %
do
6 °
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.