Regionaal

Titels BDU waaronder Gezinsblad mogelijk toch niet naar Rodi Media

Regionaal – De vijftien Noord-Hollandse titels, waaronder het Gezinsblad, van uitgever BDU worden mogelijk toch niet overgenomen door Rodi Media.

Dat meldt het Noordhollands Dagblad vandaag. Rodi Media maakte kort na de aankondiging van het faillissement van BDU bekend dat zij de titels zonder personeel over zouden nemen, maar konden toen al geen duidelijkheid geven over de toekomst van de huis-aan-huisbladen.

De curator reageerde al verbaasd op dit nieuws omdat deze niet was geïnformeerd door het bestuur van BDU.

Uit een onderzoek naar de verkoop zou nu gebleken zijn dat Rodi Media mogelijk toch geen geschikte partij is. Zij zouden volgens de regels namelijk misschien toch de 34 werknemers over moeten nemen. Als dit zo is ziet Rodi Media af van de overname.

Relevante artikelen:

Gezinsblad en andere BDU titels naar Rodi Media

Belangrijk bericht van Regio Purmerend: 15 kranten -waaronder Gezinsblad- vragen faillissement aan


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.