15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomePurmerendDit jaar geen Winters Purmerend op de Koemarkt

Dit jaar geen Winters Purmerend op de Koemarkt

Purmerend – Dit jaar wordt er geen Winters Purmerend georganiseerd op de Koemarkt. Dit laat de organisatie weten. “De afgelopen periode zijn wij druk geweest met de voorbereiding van Winters Purmerend met als doel er een jaarlijks evenement van te maken. Wij hebben helaas moeten besluiten dat er dit jaar geen Winters Purmerend zal zijn.”

De organisatie laat weten dat een kwalitatief goed evenement van dergelijke omvang veel tijd, geld en energie vraagt. “En dat is dit jaar spijtig genoeg niet voor 100% rond te krijgen.” De mogelijkheid om het evenement volgend jaar alsnog doorgang te laten vinden wordt door de organisatie onderzocht. “Elk goed idee of andere bijdrage is hierin welkom.”

Winters Purmerend, een maand lang ouderwets winter

We hebben helaas moeten besluiten dat er dit jaar (2019) geen Winters Purmerend zal zijn. De organisatie van een kwalitatief goed evenement van dergelijke omvang vraagt veel tijd, geld en energie. En dat is dit jaar spijtig genoeg niet voor 100% rond te krijgen. We gaan de mogelijkheden voor een versie in 2020 onderzoeken.

Relevante artikelen:

Winters Purmerend 2018 – IJsbaan, kerstmarkt en Bourgondisch Purmerend

Koemarkt maakt zich klaar voor Winters Purmerend 2018Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.