Purmerend

Dit jaar geen Winters Purmerend op de Koemarkt

Purmerend – Dit jaar wordt er geen Winters Purmerend georganiseerd op de Koemarkt. Dit laat de organisatie weten. “De afgelopen periode zijn wij druk geweest met de voorbereiding van Winters Purmerend met als doel er een jaarlijks evenement van te maken. Wij hebben helaas moeten besluiten dat er dit jaar geen Winters Purmerend zal zijn.”

De organisatie laat weten dat een kwalitatief goed evenement van dergelijke omvang veel tijd, geld en energie vraagt. “En dat is dit jaar spijtig genoeg niet voor 100% rond te krijgen.” De mogelijkheid om het evenement volgend jaar alsnog doorgang te laten vinden wordt door de organisatie onderzocht. “Elk goed idee of andere bijdrage is hierin welkom.”

Winters Purmerend, een maand lang ouderwets winter

We hebben helaas moeten besluiten dat er dit jaar (2019) geen Winters Purmerend zal zijn. De organisatie van een kwalitatief goed evenement van dergelijke omvang vraagt veel tijd, geld en energie. En dat is dit jaar spijtig genoeg niet voor 100% rond te krijgen. We gaan de mogelijkheden voor een versie in 2020 onderzoeken.

Relevante artikelen:

Winters Purmerend 2018 – IJsbaan, kerstmarkt en Bourgondisch Purmerend

Koemarkt maakt zich klaar voor Winters Purmerend 2018

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.