13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* WinActieComeback Rasti Rostelli - Win kaarten voor zijn nieuwe show in Volendam

Comeback Rasti Rostelli – Win kaarten voor zijn nieuwe show in Volendam

Volendam – Rasti Rostelli is terug! Kent u hem nog van vroeger? Heeft u hem in een tv-show gezien of bent u zelfs eens bij een show geweest? Wilt u fascinatie van het ontastbare meemaken? Rasti Rostelli maakt zijn comeback en geeft weer voorstellingen. Hypnose, Telepathie en Magie verpakt in een spectaculaire show vol spanning en sensatie! Geschikt voor jong en oud!

In de loop der jaren heeft hij namelijk ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels meer dan 800.000 mensen die vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht. Na een korte pauze gemaakt te hebben zal Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw verbazen.

‘De fascinatie van het ontastbare’ is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren.

Rasti Rostelli zal bijvoorbeeld demonstreren hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek. Deze vrijwilliger mag zich overal in de zaal naartoe verplaatsen en door de energetische krachten te voelen kan hij deze citroenen aan zijn scherpe messen rijgen.

In het hypnosedeel van de show laat hij zien wat er allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en meedoen aan de hypnose. Gedurende twaalf minuten zullen de mensen onder begeleiding van meditatieve muziek naar een vlam staren en naar Rostelli’s stem luisteren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast.

‘Als ik je wakker maak krijg je van mij een heerlijke zoete sappige perzik’ herhaalt de hypnotiseur meerdere malen terwijl hij de gehypnotiseerden een schijfje citroen geeft. Met schil en al, zonder een spier te verrekken, eten zij de citroen op. Als Rostelli een gehypnotiseerde wakker maakt en vraagt naar de smaak in hun mond is het antwoord herhaaldelijk: ‘lekker zoet.’

Weekblad Panorama 24 februari 2019: Verslaggever Jarry Popelier gelooft niet in zaken als hypnose, dus met een sceptische maar ook nieuwsgierige blik ging hij naar een optreden van Rasti Rostelli. Hij kwam ogen te kort. Het publiek ligt dubbel!

Hypnotiseur Rasti Rostelli heeft iedereen weer in zijn macht…

Verslaggever Jarry Popelier gelooft niet in zaken als hypnose, dus met een sceptische maar ook nieuwsgierige blik ging hij naar een optreden van Rasti Rostelli.


Als hij vervolgens vraagt een hapje te nemen van een citroen wordt dit (natuurlijk) geweigerd. Niemand neemt vrijwillig een hap van een zure citroen. Bij het knippen van de vingers van de hypnotiseur valt de persoon in een diepe slaap en bij de woorden: ‘je krijgt van mij een sappe zoetige perzik, neem een krachtige beet’ wordt er meteen weer zonder problemen een hap uit de citroen genomen.

Vervolgens suggereert hij de gehypnotiseerden; ‘Als ik in je ogen blaas ben je wakker, en ga je rondkijken en zie je dat iedereen in de zaal bloot is. Je kennissen en familieleden hebben geen kleren meer aan. ‘ Het publiek staat enthousiast op en de gehypnotiseerden schamen zich om te kijken.

Het meest indrukwekkende is wanneer Rasti Rostelli een slank meisje op het podium uitnodigt en net zo lang op haar inpraat dat zij zo sterk is als een boom. Zij wordt op de rugleuningen van twee stoelen gelegd, als een plank. Alleen haar nek en enkels rusten op de rugleuning van de stoel en wanneer Rostelli met zijn volle gewicht op de buik van het meisje gaat staan zonder dat ze doorzakt, kun je in de zaal een speld horen vallen.

Eindhovens dagblad, 7 April 2019: Voor het eerst sinds acht jaar trad zaterdagavond hypnotiseur Rasti Rostelli weer eens op in Eindhoven. Het zaaltje zat tjokvol en het publiek lag dubbel van het lachen!

U zult het pas geloven als u het met uw eigen ogen ziet en dat kan; want Nederlands bekendste hypnotiseur treed op in Volendam. Dat is op zondag 13 oktober om 20:30 uur in Pop- en Cultuurhuis PX.

Kaarten voor de comeback show van Rasti Rostelli zijn te verkrijgen op: https://rastirostelli.nl/show-2019/rasti-rostelli-volendam/. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard.

Regio Purmerend kreeg van Rasti Rostelli de mogelijkheid om 20 toegangskaarten ter waarde van wel €30.00 per stuk weg te geven. Wie neemt u mee? U kunt deze winnen door onder dit bericht of onder het bericht op Facebook te reageren. Geef hier ook aan met wie u gaat en het aantal kaarten dat u wenst. Aanstaande vrijdag om 14:00 uur zullen wij de winnaars bekendmaken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.