ondernemersPurmerend

Oude Intertoys gaat verder als Jase en Joy: “Men kent ons in de regio”

Purmerend – De speelgoedwinkel verdwijnt niet uit het straatbeeld van de Willem Eggerstraat in Purmerend. Dezelfde ondernemers van de voormalige Intertoys starten een nieuwe winkel: Jase en Joy.

Zes ex-franchisers van Intertoys besloten een eigen koers te gaan varen, toen het met Intertoys steeds slechter ging. Barend Cruijff uit Purmerend is één van deze zes. “Op een gegeven moment stonden we stil. Leveringen stokte en dat werd er na de doorstart niet beter op”, aldus Cruijff.

Intertoys moest opboksen tegen de komst van het internet en het thuiswinkelen. Cruijff is niet bang voor die concurrentie. “Wij zijn allemaal familiebedrijven. Daarom hebben wij een grote regionale bekendheid. Men kent ons in de regio. Bij ons kom je niet anoniem shoppen: we proberen het contact met de klant goed te houden.”

De komende tijd staat Cruijff nog wel met een kwast in zijn winkel, om het bekende Intertoys-geel weg te halen, maar de winkel is wel al open voor publiek.

Bron: Mediapartner NH-nieuws


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.