8.9 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
HomeondernemersOude Intertoys gaat verder als Jase en Joy: "Men kent ons in...

Oude Intertoys gaat verder als Jase en Joy: “Men kent ons in de regio”

Purmerend – De speelgoedwinkel verdwijnt niet uit het straatbeeld van de Willem Eggerstraat in Purmerend. Dezelfde ondernemers van de voormalige Intertoys starten een nieuwe winkel: Jase en Joy.

Zes ex-franchisers van Intertoys besloten een eigen koers te gaan varen, toen het met Intertoys steeds slechter ging. Barend Cruijff uit Purmerend is één van deze zes. “Op een gegeven moment stonden we stil. Leveringen stokte en dat werd er na de doorstart niet beter op”, aldus Cruijff.

Intertoys moest opboksen tegen de komst van het internet en het thuiswinkelen. Cruijff is niet bang voor die concurrentie. “Wij zijn allemaal familiebedrijven. Daarom hebben wij een grote regionale bekendheid. Men kent ons in de regio. Bij ons kom je niet anoniem shoppen: we proberen het contact met de klant goed te houden.”

De komende tijd staat Cruijff nog wel met een kwast in zijn winkel, om het bekende Intertoys-geel weg te halen, maar de winkel is wel al open voor publiek.

Bron: Mediapartner NH-nieuws



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.9 ° C
9.5 °
8.3 °
75 %
8.1kmh
100 %
vr
13 °
za
16 °
zo
13 °
ma
7 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.