6 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
Home112Getuigenoproep vuurwerkincident Nijlstraat: man en puppy gewond

Getuigenoproep vuurwerkincident Nijlstraat: man en puppy gewond

Purmerend – Op dinsdag 8 oktober, even na 19:30 uur, zijn een man en een puppy gewond geraakt. Dit gebeurde toen er op de Nijlstraat in de Weidevenne een vuurwerkbom vlak naast het duo tot ontploffing kwam.

De man was het hondje aan het uitlaten. Aangekomen bij de groenstrook ongeveer ter hoogte van Waterland Sports, ontplofte er uit het niets een vuurwerkbom vlak naast het tweetal. Het jonge hondje schrok zo erg dat hij tijdens het wegrennen zich aan zijn pootjes verwondde. Diverse kussentjes liggen open en meerdere nagels liggen er af. De man liep verwondingen op toen hij de pup – totaal in paniek – naar binnen probeerde te krijgen.

“Vroeger hadden we strijkers en rotjes, maar dit zijn gewoon bommen. Het is echt niet normaal”, vertelt dochter Gisela aan Regio Purmerend. “Mijn vader heeft niet gezien wie het vuurwerk heeft aangestoken of gegooid. Iets verder stond een groepje van vier jongens (tieners) naast een doos. Nadat hij de pup naar binnen gebracht had, was zowel het groepje als de doos verdwenen.”

Wie heeft er iets gezien? Of heeft camera’s hangen in de omgeving Nijlstraat 22-33? Of wie ziet dit clubje vaker, met of zonder vuurwerk? #delen wordt gewaardeerd!

Getuigen kunnen contact opnemen met Gisela via telefoonnummer: 06-51534478

Voor volgende week staat er een afspraak om aangifte te doen.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
5 °
80 %
2.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.