4.9 C
Purmerend
zondag 5 februari 2023
HomePurmerendFietspad Purmersteenweg drie weken afgesloten

Fietspad Purmersteenweg drie weken afgesloten

Purmerend – “Wandelende nieren krijg je van het fietspad.”, aldus een oudere mevrouw in een scootmobiel vanochtend. “Ik ben blij dat ze er wat aan gaan doen.” Het fietspad aan de Purmersteenweg, nabij het gemeentehuis, wordt eindelijk normaal begaanbaar. Fietsers kunnen vanaf 14 oktober tot 9 november geen gebruikmaken van deze route omdat het fietspad wordt geasfalteerd

Ook gaat de weg naar het gemeentehuis drie dagen dicht. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding voor fietsers. Langs de Purmersteenweg worden enkele parkeerplaatsen afgesloten. Het trottoir blijft bereikbaar. De Magnoliastraat wordt drie dagen afgesloten in deze periode, maar de precieze dagen zijn afhankelijk van het weer. De afsluiting wordt dan met borden aangegeven. Op deze dagen is er een omleiding en zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
4.9 ° C
5.6 °
3.9 °
90 %
4.3kmh
15 %
zo
5 °
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.