Fietspad Purmersteenweg drie weken afgesloten

Purmerend – “Wandelende nieren krijg je van het fietspad.”, aldus een oudere mevrouw in een scootmobiel vanochtend. “Ik ben blij dat ze er wat aan gaan doen.” Het fietspad aan de Purmersteenweg, nabij het gemeentehuis, wordt eindelijk normaal begaanbaar. Fietsers kunnen vanaf 14 oktober tot 9 november geen gebruikmaken van deze route omdat het fietspad wordt geasfalteerd

Ook gaat de weg naar het gemeentehuis drie dagen dicht. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding voor fietsers. Langs de Purmersteenweg worden enkele parkeerplaatsen afgesloten. Het trottoir blijft bereikbaar. De Magnoliastraat wordt drie dagen afgesloten in deze periode, maar de precieze dagen zijn afhankelijk van het weer. De afsluiting wordt dan met borden aangegeven. Op deze dagen is er een omleiding en zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt