Purmerend

Fietspad Purmersteenweg drie weken afgesloten

Purmerend – “Wandelende nieren krijg je van het fietspad.”, aldus een oudere mevrouw in een scootmobiel vanochtend. “Ik ben blij dat ze er wat aan gaan doen.” Het fietspad aan de Purmersteenweg, nabij het gemeentehuis, wordt eindelijk normaal begaanbaar. Fietsers kunnen vanaf 14 oktober tot 9 november geen gebruikmaken van deze route omdat het fietspad wordt geasfalteerd

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Ook gaat de weg naar het gemeentehuis drie dagen dicht. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding voor fietsers. Langs de Purmersteenweg worden enkele parkeerplaatsen afgesloten. Het trottoir blijft bereikbaar. De Magnoliastraat wordt drie dagen afgesloten in deze periode, maar de precieze dagen zijn afhankelijk van het weer. De afsluiting wordt dan met borden aangegeven. Op deze dagen is er een omleiding en zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by