Purmerend

Fietspad Purmersteenweg drie weken afgesloten

Purmerend – “Wandelende nieren krijg je van het fietspad.”, aldus een oudere mevrouw in een scootmobiel vanochtend. “Ik ben blij dat ze er wat aan gaan doen.” Het fietspad aan de Purmersteenweg, nabij het gemeentehuis, wordt eindelijk normaal begaanbaar. Fietsers kunnen vanaf 14 oktober tot 9 november geen gebruikmaken van deze route omdat het fietspad wordt geasfalteerd

Ook gaat de weg naar het gemeentehuis drie dagen dicht. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding voor fietsers. Langs de Purmersteenweg worden enkele parkeerplaatsen afgesloten. Het trottoir blijft bereikbaar. De Magnoliastraat wordt drie dagen afgesloten in deze periode, maar de precieze dagen zijn afhankelijk van het weer. De afsluiting wordt dan met borden aangegeven. Op deze dagen is er een omleiding en zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.