Bedrijfsuitje eindigt in mineur, werknemer in nek gestoken

Wijdewormer – Een bedrijfsuitje is afgelopen nacht rond 01:00 uur in mineur geëindigd. In de bus ontstond er tussen twee werknemers ruzie. Hierop werd er een 47-jarige werknemer in zijn nek gestoken. De medewerkers waren onderweg naar huis.

Het incident gebeurde op de Leeghwaterweg te Zaandam. De bus werd stilgezet op het terrein van de Burger King langs de A7. Er zou veel paniek zijn geweest onder de feestvierders. Een aantal zou in paniek de bus zijn uit gevlucht. Ze hadden zich in de bosjes verstopt en daar de komst van de politie afgewacht.

De politie heeft iedereen ondervraagd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Een 38-jarige man is aangehouden.

Foto’s: Inter Visual Studio

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt