112Wijdewormer

Bedrijfsuitje eindigt in mineur, werknemer in nek gestoken

Wijdewormer – Een bedrijfsuitje is afgelopen nacht rond 01:00 uur in mineur geëindigd. In de bus ontstond er tussen twee werknemers ruzie. Hierop werd er een 47-jarige werknemer in zijn nek gestoken. De medewerkers waren onderweg naar huis.

Het incident gebeurde op de Leeghwaterweg te Zaandam. De bus werd stilgezet op het terrein van de Burger King langs de A7. Er zou veel paniek zijn geweest onder de feestvierders. Een aantal zou in paniek de bus zijn uit gevlucht. Ze hadden zich in de bosjes verstopt en daar de komst van de politie afgewacht.

De politie heeft iedereen ondervraagd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Een 38-jarige man is aangehouden.

Foto’s: Inter Visual Studio


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.