112

Lichaam overleden man aangetroffen in Monnickendam

Monnickendam – Aan het begin van de avond van maandag 14 oktober, is het lichaam gevonden van een man. Het gaat om de vermiste Joop uit Monnickendam. Dat bevestigt de politie aan Regio Purmerend. Het lichaam van de man werd aangetroffen in een bossage vlak naast jachthaven Hemmeland. De politie kwam het lichaam op het spoor nadat meerdere speurhonden aansloegen op de geur van Joop.

Sinds vanmiddag 13:00 uur was er in het gebied een grote zoekactie gaande. Het lichaam werd even voor 18:00 uur gevonden. Kort daarop kwam recherche ter plaatse. Enige tijd later kwam ook de forensische recherche op de locatie. Een forensisch arts van de GGD heeft vervolgens de schouw gedaan.

De politie is momenteel nog bezig met het onderzoek. Over de doodsoorzaak is niets bekend gemaakt. Wel kon de politie melden dat het lichaam van de 65-jarige man niet onder verdachte omstandigheden is aangetroffen.

Fotografie: Regio Purmerend


Gerelateerde artikelen:

Massale zoekactie vermiste Joop – Hond aangeslagen op locatie nabij Markermeer

Monnickendammer Joop (65) al bijna dag vermist: familie maakt zich ernstige zorgen

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.