112

Massale zoekactie vermiste Joop – Hond aangeslagen op locatie nabij Markermeer

Monnickendam – In de middag van 14 oktober is er een massale zoektocht opgezet in de omgeving Hemmeland/Markgouw naar de 65-jarige vermiste Joop uit Monnickendam. Joop verdween gisterenmiddag spoorloos. De familie maakt zich grote zorgen. De zoekactie wordt gecoördineerd vanuit het mirror-paviljoen.

UPDATE 17:20 – Inmiddels is een gebied aan de andere zijde van het Braakje geheel afgezet. Ook de recherche is gearriveerd.

UPDATE 16:45 – De omgeving van het water van het Braakje is inmiddels uitgekamd. Daar werd niets aangetroffen.

De zoektocht is een samenwerking tussen politie, reddingshonden van het RHWW, bereden politie, veteranen search team en rond de 60 vrijwillige burgers. Inmiddels richt het onderzoek zich naar het water rondom het Braakje. Daar zijn verschillende speurhonden aangeslagen.

De 65-jarige man is sinds gisterenmiddag verdwenen, nadat hij rond 14:00 uur ging wandelen rond de Pierenbaan. Joop draagt een rode jas van het merk Human Nature, een blauwgeruit vest, een zwarte trainingsbroek van Adidas en bruine bergschoenen. Hij draagt een zwarte bril, heeft wit-grijs haar, is 1.97 meter lang en loopt niet soepel.

UPDATE 18:51 uur:

Lichaam overleden man aangetroffen in Monnickendam

Fotografie: Regio Purmerend

 

Gerelateerd artikel:

Monnickendammer Joop (65) al bijna dag vermist: familie maakt zich ernstige zorgen

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.