112Monnickendam

Monnickendammer Joop (65) al bijna dag vermist: familie maakt zich ernstige zorgen

Monnickendam – Er wordt sinds gistermiddag met man en macht gezocht naar de 65-jarige Joop van Eck. Hij ging om 14.00 uur wandelen rond de Pierenbaan in Monnickendam en kwam niet meer terug.

Volgens zijn zoon Bram heeft Joop recent de diagnose lymfeklierkanker gekregen en heeft hij het hier mentaal moeilijk mee. De politie heeft gisteren met een helikopter gezocht in de omgeving van Monnickendam. Ook de vrijwilligers van de KNRM zijn gisteravond uitgevaren. Een nieuwe zoekactie is reeds gestart vanochtend. Naast de politie gaan ook familie en vrienden de straat op om Joop te vinden.

Signalement

Joop draagt een rode jas van het merk Human Nature, een blauwgeruit vest, een zwarte trainingsbroek van Adidas en bruine bergschoenen. Hij draagt een zwarte bril, heeft wit-grijs haar, is 1.97 meter lang en loopt niet soepel.

Updates:

Massale zoekactie vermiste Joop – Hond aangeslagen op locatie nabij Markermeer

Lichaam overleden man aangetroffen in Monnickendam


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.