16.8 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
Home* KermisNajaarskermis Purmerend 2019 geopend "Blij om weer terug te zijn" (video)

Najaarskermis Purmerend 2019 geopend “Blij om weer terug te zijn” (video)

Purmerend – Vanmiddag ging om 13:00 uur de najaarskermis van start. De kermis duurt tot zondag 20 oktober. 16 attracties zijn er gestrikt om de bezoekers vijf dagen te vermaken. Op de zondag 20 oktober in de middag van 14:00 tot 17:00 uur kun jij je extra laten vermaken met het gratis straattheater en op vrijdagavond 18 oktober omstreeks 22:00 uur is er een prachtige vuurwerkshow.

Wij gingen er vanmiddag een impressie (zie video onderin) maken en spraken met twee exploitanten. Een van de exploitanten was blij om na 7 jaar geen najaarskermis weer terug te zijn in Purmerend. Ook gingen wij op zoek naar de golden tickets, want elke exploitant heeft een ticket die weggegeven mag worden aan een willekeurig iemand. Wij hebben het geprobeerd maar kregen niet een golden ticket in handen om weg te geven. De golden ticket bestaat namelijk uit een verzameling waardebonnen. Op elke bon staat aangegeven in welke attractie je een gratis rit krijgt, waar je een spelletje kunt doen of waar je wat lekkers kunt krijgen. Allemaal voor helemaal niks.

Wel kregen we van verschillende exploitanten muntjes om toegang te krijgen in de attracties. Wil je die winnen dan willen wij graag jouw favoriete attractie weten. We hebben 5 setjes gemaakt. Ga gratis in de City-hopper, BreakDance en de Hell Raiders. Gebruik 4 munten voor de grijpautomaten en kijk of je een pluche beest kan grijpen. Spring 3 minuten op de Mega Trampoline en ga als laatste nog even in de Extreme Trip. De muntjes hebben bij elkaar een waarde van zo’n 20 euro.

Win muntjes/tickets voor de kermis

Schrijf in een reactie onder dit bericht op de website of onze Facebookpagina hoe vaak de golden ticket in de video in beeld is geweest en vertel ons wat jouw favoriete attractie is! De winnaars maken we donderdag om 20:00 uur bekend.

Vrijdag aanstaande zijn wij van 13:00 uur tot 15:00 uur op de kermis om ze te overhandigen.

Meer informatie over de kermis op: http://purmerend.instantmagazine.com/purmerendmagazine/kermis-purmerend/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
16.8 ° C
18.3 °
15.6 °
76 %
4.9kmh
65 %
za
17 °
zo
18 °
ma
17 °
di
17 °
wo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.