Purmerend

Gedempte Singelgracht vanaf 23 oktober 3 dagen afgesloten

Purmerend – Op woensdag 23 oktober begint de gemeente met het asfalteren van de Gedempte Singelgracht. Het werk duurt 3 dagen. Tijdens deze dagen is de weg helemaal afgesloten en alleen lopend bereikbaar.

De afsluiting is nodig omdat de weg gerepareerd moet worden en een nieuwe laag asfalt krijgt.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is de weg helemaal afgesloten voor het verkeer en alleen lopend bereikbaar.

  • Verkeer vanuit Weidevenne en Kop West richting Zuidoostbeemster en Oosthuizen en het verkeer vanuit Zuidoostbeemster richting Neck wordt omgeleid via de A7.
  • Verkeer vanuit Zuidoostbeemster en het verkeer vanuit Overwhere en op de Purmersteenweg richting Ilpendam en Amsterdam-Noord, wordt omgeleid via Plantsoengracht en de Nieuwstraat. De voetpaden aan beide kanten zijn wel te gebruiken.

Ter plaatse geven borden de omleiding aan.

Busvervoer

Door de werkzaamheden rijden de volgende bussen een andere route: EBS: 101, 103, 110, 121, 125, 301, 305, 413, 416 en nachtbus N1. Connexxion: 129.

Neem contact op met EBS of Connexxion voor de precieze omleiding

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen op het Slotplein en de Kanaalstraat blijven bereikbaar via de Kanaalkade en Kanaalstraat. De Kanaalstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer. De Westerstraat en Neckerdijk zijn gedurende 3 dagen doodlopend. Op de Westerstraat blijven de laad/los- en parkeerplaatsen beschikbaar.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.