112Purmerend

Restanten drugsafval aangetroffen in container gronddepot Purmerend

Purmerend – De brandweer werd donderdagochtend gealarmeerd voor vermoedelijk gevaarlijke stoffen op het gronddepot van de Gemeente Purmerend, aan de Edammerweg.

De container was twee weken geleden aangetroffen op het industrieterrein De Baanstee en naar het gronddepot verplaatst. Handhavers van de gemeente wilde vandaag samen met de brandweer de container verder onderzoeken en kwamen erachter dat de container tal van gevaarlijke stoffen bevatte. Bij inspectie werden er vaten aangetroffen die afvalstoffen van een drugslab bevatten. De politie neemt het onderzoek over.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.