3.9 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomeHart van de RegioBrabants gezin krijgt gestolen bagage terug van politie Purmerend

Brabants gezin krijgt gestolen bagage terug van politie Purmerend

Purmerend – Na een heerlijke vakantie op Terschelling, gingen Eefje en haar familie afgelopen vrijdag weer richting hun huis in Noord-Brabant. Ze besloten onderweg een hapje te gaan eten in Hoorn. Ze parkeerden de auto op het drukke parkeerterrein bij het NS station. Hun bagage in de auto achterlatend, ging het gezin een hapje eten.

Toen ze na een uurtje of twee, rond 20:30 uur, weer bij hun auto terug kwamen, bleek het achterruit te zijn ingeslagen. De hele auto lag bezaaid met glas en alle bagage was verdwenen.

Je merkt pas, hoeveel je meeneemt op vakantie, als alles weg is. Apparatuur en pasjes, maar ook kleding. En hele praktische dingen als tandenborstels. Het ergste vond ik nog de vier knuffels van mijn dochter, die ze al vanaf haar geboorte heeft.

Enkele uren later kon de familie voorzichtig de reis naar huis vervolgen, met twee verdrietige kinderen op de achterbank. Een schadeservice-bedrijf had de auto in korte tijd enigszins opgelapt om de reis naar Brabant te kunnen maken.

Politie Purmerend

Op zondagochtend ging de telefoon. De politie in Purmerend belde op met de mededeling dat de bagage van de familie was gevonden in een sloot nabij het BP-station Kruisoord op de A7. De officier van dienst, stuurde na het gesprek de foto’s door van de gevonden bagage. Inclusief de knuffels van de dochter.

Zojuist hebben Eefje en haar familie de bagage weer in ontvangst genomen. Thuis zullen zij alles gaan inventariseren. De apparatuur is uiteraard verdwenen.

Eefje hoopt dat mensen zich bewust zijn van het risico van het achterlaten van bagage in hun voertuig. “Je denkt dat overkomt mij niet. Het is maar heel even. Op een druk parkeerterrein”.

Eefje wil de vinder van de spullen heel erg hartelijk bedanken. “We hadden nooit gedacht onze spullen weer terug te krijgen”.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
3.9 ° C
6.2 °
2.3 °
77 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.