112Purmerend

Dode in flatwoning Kooimanweg is 30-jarige Purmerender

Purmerend – Het lichaam die vannacht rond 02:00 uur werd gevonden in een woning aan de Burgemeester D. Kooimanweg is een 30-jarige man uit Purmerend. Dat heeft de politie Zaanstreek-Waterland zojuist via Twitter bekendgemaakt.

Kort nadat het levenloze lichaam van de man werd aangetroffen, hield de politie iemand aan. Dat is een 33-jarige man uit Purmerend, zo blijkt nu. De familie van het slachtoffer is inmiddels op de hoogte gebracht, maar de recherche onderzoekt nog wat er zich in het appartement heeft afgespeeld en hoe de man om het leven is gekomen.

De politie geeft aan dat er mogelijk morgen meer details naar buiten worden gebracht.

Relevant artikel:

Lichaam gevonden in woning Kooimanweg; man aangehouden – Regio Purmerend

Purmerend – In een woning aan de Burgemeester D. Kooimanweg is maandagochtend omstreeks 02:00 uur een lichaam gevonden. De politie heeft daarbij een man aangehouden. Omdat er sprake is van verdachte omstandigheden doet de recherche onderzoek in de woning. Over de identiteit van de overleden persoon is nog niets bekend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.