21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home112Dode in flatwoning Kooimanweg is 30-jarige Purmerender

Dode in flatwoning Kooimanweg is 30-jarige Purmerender

Purmerend – Het lichaam die vannacht rond 02:00 uur werd gevonden in een woning aan de Burgemeester D. Kooimanweg is een 30-jarige man uit Purmerend. Dat heeft de politie Zaanstreek-Waterland zojuist via Twitter bekendgemaakt.

Kort nadat het levenloze lichaam van de man werd aangetroffen, hield de politie iemand aan. Dat is een 33-jarige man uit Purmerend, zo blijkt nu. De familie van het slachtoffer is inmiddels op de hoogte gebracht, maar de recherche onderzoekt nog wat er zich in het appartement heeft afgespeeld en hoe de man om het leven is gekomen.

De politie geeft aan dat er mogelijk morgen meer details naar buiten worden gebracht.

Relevant artikel:

Lichaam gevonden in woning Kooimanweg; man aangehouden – Regio Purmerend

Purmerend – In een woning aan de Burgemeester D. Kooimanweg is maandagochtend omstreeks 02:00 uur een lichaam gevonden. De politie heeft daarbij een man aangehouden. Omdat er sprake is van verdachte omstandigheden doet de recherche onderzoek in de woning. Over de identiteit van de overleden persoon is nog niets bekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.