7.1 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Arrestatieteam valt woning Gemetstraat binnen

Arrestatieteam valt woning Gemetstraat binnen

Purmerend – Een arrestatieteam is vanavond een woning aan de Gemetstraat binnen gevallen. Om zich toegang te verschaffen heeft het team de voordeur geforceerd.

In de woning is één aanhouding verricht. Volgens een omwonende was de woning in het donker gehuld toen het team binnenviel.

Update:

Het gaat om een aanhouding in een lopend onderzoek, die volgens een politiewoordvoerder nadrukkelijk niets te maken heeft met de incidenten van de afgelopen dagen in de gemeente. De verdachte wordt verdacht van mishandeling in de relationele sfeer, maar over het slachtoffer is niets bekend. Het arrestatieteam werd ingezet om de veiligheid van de politie en de arrestant te garanderen, aldus de woordvoerder.

Wanneer komt een arrestatieteam ter plaatse?

Een arrestatieteam (AT), officiële benaming Arrestatie- en ondersteuningsteam, is een gespecialiseerde eenheid van de politie die wordt ingezet bij levensbedreigende situaties of die levensbedreigend kunnen worden. Bijvoorbeeld bij een gijzeling, een arrestatie van een vuurwapengevaarlijke verdachte of een potentiële zelfmoordenaar.

Foto’s: Inter Visual Studio



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.1 ° C
7.8 °
6.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
7 °
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.