21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomeCultuurWeekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Weekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Purmerend – Aankomende vrijdag is het weer zover. Een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Ditmaal met Les Hommes du Nord, Demsterworld, Whitecave en natuurlijk de P3 huisband.

Les Hommes du Nord

Deze band bestaat uit een viertal mannen die elkaar gevonden hebben in het vertolken van bekende nummers ( covers ) en die deze nummers op een geheel eigen akoestische manier ten gehore brengen. Niet zo zeer alleen maar hits, maar vooral muziek die ze zelf leuk vinden, of het nu Frans, Engels, Duits of Nederlandstalig is.

De band speelt in de volgende samenstelling: Jan Dick den Das – gitaar, Wim Collee – zang, Christoffel Klimbie – contrabas / bas, Dustin Lobato – piano / keyboard. Luister op de facebook site Les Hommes du Nord

Demsterwold

Demsterwold was een live band die regelmatig optrad. Heden ten dage is het een studio project van Pierre Brachel en Dick Bakker met incidenteel een gastmuzikant. In de Secret Records Studio werken de mannen aan nieuwe nummers die uiteenlopend van karakter zijn. En telkens proberen ze nieuwe wegen in te slaan. Voor het eerst is, na een lange periode, hun muziek weer publiekelijk te horen ! Vanavond nemen ze ons mee langs hun pad met een vier tal nummers o.a. van hun laatste CD : The Deep Dark Forest.

Huisband met de volgende deelnemers:

Deze keer is het koor “Sing” in the House,  Shoshanna  en Wilma zingen, Britt drumt,  Marco zingt en samen met Bas op de gitaar doen ze de sterren verbleken en daarnaast doen de leden van de huisband ook een duit in het zakje, wordt een spannende avond.

Daarna de band van deze avond : Whitecave

Whitecave is een symfonische progressieve Rockband uit de omgeving van Alkmaar. De band is opgericht in 2015 en speelt in deze samenstelling sinds 2018.

Hans Holema – gitaar/zang , Cor Steijn- Toetsen, Cees van der Maat Bas, Dick Wit Drums. De muzikale roots liggen bij Genesis, Yes, Pink Floyd, Camel, Porcupine Tree. De nummers zijn melodieus maar we schuwen steviger elementen niet. En Saga. Te beluisteren via de  Facebook site Whitecave.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notitiesmaar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !  Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar:  [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op

We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

 

De volgende Muziekcafé avonden zijn op : 29 november en 20 december.

 

Aanmelden Huisband : Muziekcafé is mogelijk via Facebook, of loop even langs bij Tom of Rob !Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.