112Purmerend

Overleden Purmerender (30) kwam door geweld om het leven, verdachte morgen voorgeleid

Purmerend – Maandagochtend 21 oktober werd in een woning aan de Burgemeester D. Kooimanweg een overleden 30-jarige Purmerender aangetroffen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De politie stelde een onderzoek in, waaruit al snel duidelijk werd dat de omstandigheden waaronder de dode man werd aangetroffen verdacht waren. Na onderzoek kon worden vastgesteld dat de 30-jarige man door een misdrijf om het leven was gekomen.

De politie heeft maandag een 33-jarige inwoner van Purmerend aangehouden als verdachte: zijn rol wordt onderzocht. De recherche onderzoekt nog wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en hoe de 30-jarige man uit Purmerend om het leven is gekomen. De 33-jarige verdachte is ingesloten en wordt door de recherche verhoord. Donderdag zal de verdachte worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op dit moment is het onderzoek in volle gang.

Relevante artikelen:

Dode in flatwoning Kooimanweg is 30-jarige Purmerender

Lichaam gevonden in woning Kooimanweg; man aangehouden

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by