Purmerend

Zondag 27 oktober, de 11e editie: “Bokkenwandeltocht in Purmerend”

Purmerend – Op zondag 27 oktober wordt weer  de jaarlijks terugkerende Bokkenwandeltocht georganiseerd. Een rondje langs acht horecabedrijven in Purmerend, waar u terecht kunt voor acht verschillende Bokbieren.

Inmiddels is dit de 11e editie.  Begonnen in 2009, hebben 8 horecaondernemers de koppen bijeen gestoken om het bokbier in het licht te zetten middels een leuke activiteit voor de bezoekers van de horeca op die middag. Je hoeft natuurlijk niet mee te wandelen maar kunt bij een van de deelnemende bedrijven binnenstappen en een lekker bokkie proeven. Je bepaald geheel zelf hoeveel bedrijven je bezoekt. Ieder jaar wordt het enthousiasme onder de mensen groter omdat er steeds andere bieren geschonken worden. Bokbier heeft een behoorlijke vlucht genomen. Steeds meer, vooral kleine brouwerijen brouwen dit mooie herfstbier met de diep robijnrode kleur, of de donkerbruine zwaardere varianten met geroosterde mout en tonen van koffie en chocolade…

Doormiddel van inlevering van een stempelkaart maakt u kans op een mooie prijs van Expert Purmerend!  Voor een Bokkentochtbiertje betaald u die middag € 3,50. Dus reserveer alvast in uw agenda, zondag  27 Oktober vanaf 14.00 – 18.00 uur. De Bokkenwandeltocht wordt gesponsord door Expert en Netformatie.

De deelnemende horecabedrijven zijn: Stadscafé – Restaurant Spijkerman, Snooker & Pool, Brasserie Zomaar, Café de Stapper, Grandcafé de Purmaryn, Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker en Café Aad de Wolf. Bij ieder horecabedrijf krijgt u een ander Bokbiertje gepresenteerd. Daarnaast wordt er een bijpassend hapje aangeboden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.