21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomePurmerendZondag 27 oktober, de 11e editie: “Bokkenwandeltocht in Purmerend”

Zondag 27 oktober, de 11e editie: “Bokkenwandeltocht in Purmerend”

Purmerend – Op zondag 27 oktober wordt weer  de jaarlijks terugkerende Bokkenwandeltocht georganiseerd. Een rondje langs acht horecabedrijven in Purmerend, waar u terecht kunt voor acht verschillende Bokbieren.

Inmiddels is dit de 11e editie.  Begonnen in 2009, hebben 8 horecaondernemers de koppen bijeen gestoken om het bokbier in het licht te zetten middels een leuke activiteit voor de bezoekers van de horeca op die middag. Je hoeft natuurlijk niet mee te wandelen maar kunt bij een van de deelnemende bedrijven binnenstappen en een lekker bokkie proeven. Je bepaald geheel zelf hoeveel bedrijven je bezoekt. Ieder jaar wordt het enthousiasme onder de mensen groter omdat er steeds andere bieren geschonken worden. Bokbier heeft een behoorlijke vlucht genomen. Steeds meer, vooral kleine brouwerijen brouwen dit mooie herfstbier met de diep robijnrode kleur, of de donkerbruine zwaardere varianten met geroosterde mout en tonen van koffie en chocolade…

Doormiddel van inlevering van een stempelkaart maakt u kans op een mooie prijs van Expert Purmerend!  Voor een Bokkentochtbiertje betaald u die middag € 3,50. Dus reserveer alvast in uw agenda, zondag  27 Oktober vanaf 14.00 – 18.00 uur. De Bokkenwandeltocht wordt gesponsord door Expert en Netformatie.

De deelnemende horecabedrijven zijn: Stadscafé – Restaurant Spijkerman, Snooker & Pool, Brasserie Zomaar, Café de Stapper, Grandcafé de Purmaryn, Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker en Café Aad de Wolf. Bij ieder horecabedrijf krijgt u een ander Bokbiertje gepresenteerd. Daarnaast wordt er een bijpassend hapje aangeboden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.