Purmerend

Burgemeester Beemster sluit pand na vondst hennepkwekerij

Noordbeemster – Burgemeester Van Beek van gemeente Beemster heeft een woning, twee schuren en een bijbehorend erf voor zes maanden gesloten. Bij die woning aan de Noorddijk in Noordbeemster is in augustus een hennepkwekerij gevonden.

De burgemeester mag daar volgens de Opiumwet toe besluiten als meer drugs gevonden zijn dan toegestaan voor eigen gebruik. Op de woning en schuren zijn posters geplakt met de teksten ‘verzegeld’ en ‘drugspand gesloten’.

“De sluiting is bedoeld om de bekendheid van de woning en de schuren als drugsadres te doorbreken en de openbare orde te herstellen”, schrijft de gemeente in een persbericht.

Relevant artikel:

Wietplantage ontmanteld aan de Noorddijk in Noordbeemster

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.