112

Getuigenoproep crash Weidevenne – dochter geschokt door reacties op internet

Purmerend – Vanmorgen rond 07:30 uur vond er een zwaar eenzijdig ongeval plaats op het kruispunt Laan der Continenten / Azielaan. De bestuurder raakte hierbij zwaargewond, maar verkeert buiten levensgevaar. Volgende week wordt hij aan zijn verwondingen geopereerd.

De bestuurder raakte onwel. De politie heeft bevestigd dat het voertuig op cruise control stond, toen de auto een verkeerspaal raakte. Ondanks een normale snelheid van 50km/h is er van de auto weinig over.

Getuigenoproep

De man heeft geen herinnering meer aan de rit tussen zijn huis in Purmer-Noord en de plaats van het ongeval. Zijn dochter is nu op zoek naar getuigen die het blanco stuk net voor het ongeval voor haar vader kunnen invullen. De man reed in een blauwe BMW 4 serie. Alle informatie is welkom: wanneer begon hij te slingeren? Zijn er andere dingen opgevallen bij mensen die het ongeluk gezien hebben?

Heftige reacties

Dochter Megan is geschrokken van bepaalde reacties onder de verschenen nieuwsartikelen. Ook heeft ze van verschillende mensen hele nare prive-berichten gekregen.

“Het is überhaupt al verschrikkelijk als je conclusies leest van mensen die absoluut niet waar zijn. Gewoon aannames. Maar opmerkingen zoals ‘mooi zo, hopelijk leert hij er wat van’, zijn ronduit verschrikkelijk”.

Naast de oproep voor getuigen, hoopt Megan ook dat mensen voorzichtiger worden met reacties op Social Media.

Getuigen kunnen zich direct bij Megan melden middels een PB op haar Facebookprofiel. Heeft u geen Facebook? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar [email protected]

Relevant artikel:

Zware crash in Weidevenne

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.