20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home112Vannacht meerdere inbraken in Purmer-Zuid

Vannacht meerdere inbraken in Purmer-Zuid

Purmerend – Vannacht zijn er meerdere inbraken gepleegd op de Clara Visserstraat in de Purmer-Zuid. Bij twee woningen in deze straat hebben inbrekers hun slag geslagen. Bij één woning hebben de inbrekers de cilinder uit het slot verwijderd door middel van kerntrekken. Bij deze inbraakmethode schroeft een inbreker een schroef in de cilinder, en trekt deze met cilinder en al uit het slot. 

Bij de andere woning zijn de inbrekers via een buitenraampje naar binnen geklommen nadat deze eerder geforceerd was. De dag daarvoor was het ook raak op de Grevelingenmeer. De politie heeft vanochtend bij beide woningen in de Clara Visserstraat onderzoek gedaan.

Update: ook is er vannacht een inbraak geweest in de Beethovenstraat  en in de nacht van woensdag op donderdag in de Luitje Broekemastraat. Verschillende buurtbewoners spreken dat er een bende actief is in de buurt.

Mocht u camera’s hebben en in de buurt wonen, dan graag de beelden van afgelopen nacht bekijken. Mocht u hier iets op zien, dan is de politie zeer geïnteresseerd. Ook als u meer informatie hebt dan hoort de politie dat graag. Melden en eventueel de beelden uploaden kan op: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html of bel met 0900-8844. Anoniem iets willen melden kan ook op 0800 – 0700 of gebruik het formulier op de website van misdaad anoniem:  https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.