112Purmerend

Vannacht meerdere inbraken in Purmer-Zuid

Purmerend – Vannacht zijn er meerdere inbraken gepleegd op de Clara Visserstraat in de Purmer-Zuid. Bij twee woningen in deze straat hebben inbrekers hun slag geslagen. Bij één woning hebben de inbrekers de cilinder uit het slot verwijderd door middel van kerntrekken. Bij deze inbraakmethode schroeft een inbreker een schroef in de cilinder, en trekt deze met cilinder en al uit het slot. 

Bij de andere woning zijn de inbrekers via een buitenraampje naar binnen geklommen nadat deze eerder geforceerd was. De dag daarvoor was het ook raak op de Grevelingenmeer. De politie heeft vanochtend bij beide woningen in de Clara Visserstraat onderzoek gedaan.

Update: ook is er vannacht een inbraak geweest in de Beethovenstraat  en in de nacht van woensdag op donderdag in de Luitje Broekemastraat. Verschillende buurtbewoners spreken dat er een bende actief is in de buurt.

Mocht u camera’s hebben en in de buurt wonen, dan graag de beelden van afgelopen nacht bekijken. Mocht u hier iets op zien, dan is de politie zeer geïnteresseerd. Ook als u meer informatie hebt dan hoort de politie dat graag. Melden en eventueel de beelden uploaden kan op: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html of bel met 0900-8844. Anoniem iets willen melden kan ook op 0800 – 0700 of gebruik het formulier op de website van misdaad anoniem:  https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.