8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* HorecaBrasserie De Jutter klaar voor de opening (fotoreportage)

Brasserie De Jutter klaar voor de opening (fotoreportage)

Purmerend – Op donderdag 7 november is het eindelijk zover. Om 17:00 uur zal Brasserie De Jutter haar deuren openen. Regio Purmerend sprak met chefkok Frank en bedrijfsleider Maartje. En we moeten het eerlijk zeggen, we waren onder de indruk van de aankleding van deze prachtige nieuwe aanwinst voor Purmerend.

Het team van De Jutter heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt. Over exact een week opent de brasserie haar deuren voor het publiek. En het resultaat mag er wezen! Het geheel is prachtig afgewerkt.

Chefkok Frank en bedrijfsleider Maartje

Bedrijfsleider Maartje en chefkok Frank hebben er ongelofelijk veel zin in. “Met De Jutter halen we een stukje Texel naar Purmerend. Bourgondische gezelligheid, rijke gerechten en veel streekproducten. We vinden het heel belangrijk dat onze gasten genieten van hun bezoek aan De Jutter, zodat ze met veel plezier weer terugkomen.”

Gasten kunnen bij De Jutter terecht voor lunch, borrel en diner. Of gewoon voor een heerlijke kop koffie met een lekker stukje taart.

Op de kaart staan natuurlijk de bekende dingen. Je kunt gewoon een bitterbal bij de borrel bestellen. Maar er staan ook tal van typische Tesselse gerechten en invloeden op. Zo kun je lunchen met een Fniestertje of borrelen met een Jutter Plateau.

Bij het diner vindt je veel vlees- en visgerechten. Maar ook vegetarisch en gluten- of lactosevrij eten behoort ook tot de mogelijkheden.

Goed om te weten: Tot 17:00 uur zijn honden (aangelijnd) welkom in De Jutter. Voor de dieren is buiten een heuse hondenbar ingericht. Na 17:00 uur is de brasserie huisdier-vrij.

De eerste avond is gelijk een reguliere openingsavond. Vanaf maandag is de website van De Jutter online, daar vind je een tool om te kunnen reserveren.

De Jutter is 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 uur ‘s ochtends. De keuken sluit om 21:30 uur.

Zie hier het prachtige eindresultaat!

Relevante artikelen:

De Boffert wordt De Jutter: opening eind 2019

Sneak-preview – De Jutter (de oude Boffert)



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.