20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendSander Sassen uit Purmerend genomineerd voor prestigieuze Drone Award (video)

Sander Sassen uit Purmerend genomineerd voor prestigieuze Drone Award (video)

Purmerend – De nominaties voor de Drone Awards 2019 zijn vandaag bekend gemaakt. Dit jaar zijn er acht genomineerdedronevideo’s die strijden om een prestigieuze Drone Award, verdeeld over de categorieën ‘Nationaal’ en‘Internationaal’. Tot 1 december 2019 kunnen bezoekers via DroneAwards.nl hun stem uitbrengen.

Voor het zesde opeenvolgende jaar maken de beste Nederlandse dronevideo’s van afgelopen jaar kans op een prestigieuze Drone Award. Acht dronepiloten maken dit jaar kans op een Drone Award, verdeeld over de categorieën ‘Nationaal’ en ‘Internationaal’.

In de categorie ‘Nationaal’ zijn vier video’s genomineerd die allemaal boven Nederlandse bodem zijn opgenomen. Jelte Keur en John David Verolme maakten beide luchtopnames van het kleurrijke Nederland waarin de tulpenvelden prachtig in bloei staan. Tim Burgmeijer geeft je alvast een voorproefje op de Grand Prix van Zandvoort waar de Formule 1 na 35 jaar weer terugkeert. Thomas de Koster nam zijn zelfgebouwde quadcopter mee naar het strand bij Vrouwenpolder in de provincie Zeeland waar hij tientallen kitesurfers op unieke wijze over het water volgde.

In de categorie ‘Internationaal’ zijn vier video’s genomineerd die door Nederlandse dronepiloten in het buitenland zijn opgenomen. Zo reisde Ralph Hogenbirk af naar Noorwegen waar hij zijn quadcopter razendsnel en risicovol van een berg af naar beneden vloog, wat resulteerde in spectaculaire opnames. Sander Sassen nam zijn drone mee naar Griekenland om daar het eiland Kos op sierlijke wijze vast te leggen. Vince Irie, bekend van The Voice of Holland, is dit jaar voor het derde jaar op rij genomineerd. Hij filmde met zijn drone een piratenschip aan de kust van het Turkse Antalya. Ook Sander Coppens wist voor een derde keer een nominatie in de wacht te slepen door een dronevideo te maken van zijn 10-daagse rondreis door IJsland.

Drone Awards is een initiatief van de website drones.nl, dat uit honderden inzendingen een selectie maakte van de beste, meest spraakmakende en leukste dronevideo’s van dit jaar. De video’s met de meeste stemmen worden uiteindelijk bekroond met een Drone Award. Degene die een stem uitbrengt maakt kans op een Eachine E010 met Torvol Indoor Race Pack.

Purmerender Sander Sassen in te vinden in de categorie Internationaal. Een compleet overzicht van alle genomineerden op de Drone Awards website: www.droneawards.nl.

Check die video:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.