8.3 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
HomePurmerendKakhiel ging naar de markt in Purmerend (video)

Kakhiel ging naar de markt in Purmerend (video)

Purmerend – Op 31 oktober deed Kakhiel even Purmerend aan. Geheel op eigen wijze bericht hij via vlogjes vanuit plaatsen in Nederland. Met 416 duizend volgers op Facebook en 146 duizend op Twitter is Kakhiel toch best wel een begrip op social media.

Het is onbekend wie Kakhiel is. Wij zijn zelf erg fan van de grapjes die Kakhiel op het internet rondslingert. Wij hebben die dag iemand gezien die aan het filmen was bij de Kleine Doele en de, in Purmerend, bekende ronde vuilnisbakken, door Kakhiel vuilnisbal genoemd en dat lijkt op de beelden uit de video.

Wij hebben nu dus een idee maar wij zeggen lekker niets want dat is niet tof ofzo. Vanuit de visie van Kakhiel laat hij Purmerend zien. Doei!

Check zijn social media kanalen: Kakhiel op Instagram: http://www.instagram.com/kakhiel Kakhiel op Twitter: http://www.twitter.com/kakhiel Kakhiel op Facebook: http://www.facebook.com/kakhiel

Kakhiel

null



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9.5 °
7.2 °
71 %
6.7kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
10 °
vr
11 °
za
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.