Purmerend

Kakhiel ging naar de markt in Purmerend (video)

Purmerend – Op 31 oktober deed Kakhiel even Purmerend aan. Geheel op eigen wijze bericht hij via vlogjes vanuit plaatsen in Nederland. Met 416 duizend volgers op Facebook en 146 duizend op Twitter is Kakhiel toch best wel een begrip op social media.

Het is onbekend wie Kakhiel is. Wij zijn zelf erg fan van de grapjes die Kakhiel op het internet rondslingert. Wij hebben die dag iemand gezien die aan het filmen was bij de Kleine Doele en de, in Purmerend, bekende ronde vuilnisbakken, door Kakhiel vuilnisbal genoemd en dat lijkt op de beelden uit de video. Wij hebben nu dus een idee maar wij zeggen lekker niets want dat is niet tof ofzo. Vanuit de visie van Kakhiel laat hij Purmerend zien. Doei!

Check zijn social media kanalen: Kakhiel op Instagram: http://www.instagram.com/kakhiel Kakhiel op Twitter: http://www.twitter.com/kakhiel Kakhiel op Facebook: http://www.facebook.com/kakhiel

Kakhiel

null

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.