112Monnickendam

77-jarige vrouw beroofd in Monnickendam, politie zoekt getuigen

Monnickendam – Op zondagmiddag is een 77-jarige vrouw slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 15.00 uur liep het 77-jarige slachtoffer over de Cornelis Dirkszoonlaan toen vervolgens haar handtas van haar schouder werd gerukt door een jongeman. Hierbij kwam het slachtoffer ten val maar raakte niet gewond. De dader is weggerend in de richting van de Houtrib en niet meer aangetroffen.

Het volgende signalement is bekend:

  • Man
  • Tussen 17-22 jaar oud
  • Tenger postuur
  • Rond de 1.70m lang
  • Droeg zwarte kleding en had een capuchon op

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kano ok via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. dZaaknummer: 2019212810


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.