Purmerend

11 november: Halloween-Sint Maarten in de Fresiastraat (Bloemenbuurt)

Purmerend – Voor de vijfde keer op rij wordt tijdens Sint Maarten op 11 november het gratis toegankelijk kinderevenement Halloween / Sint Maarten georganiseerd. Vorig jaar kwamen meer dan 2000 bezoekers af op dit gratis kinderevenement. 

“Het is Sint Maarten lopen in Halloween Stijl. Opgezet om sint Maarten een nieuw leven in te blazen en om iedereen een leuke avond te geven. Met Halloween wordt in Nederland niet zo veel gedaan dus besloten we vijf jaar terug om er een combinatie van te maken.”, zegt organisator Roby Hazelhof. “Alles is in Halloween stijl gedecoreerd. Maar wel kindvriendelijk. Kinderen mogen verkleed langskomen en op de foto gaan met diverse karakters. Zo is er dit jaar Repelsteeltje, Jack Sparrow en zal ik zelf als Maleficent rondlopen.”

Er is een eigen EHBO post, zijn er verkeersregelaars en is ook de beveiliging geregeld. Ook zijn er meer dan dertig vrijwilligers om alles in goed banen te leiden. Naast alle snoep en lekkernijen, is er ook fruit te krijgen.

Bekijk hieronder de impressie van verleden jaar:

Sponsoren die het evenement mogelijk maken:

  • Jamin Purmerend
  • VuE bioscoop Purmerend
  • Gemeente Purmerend
  • Troya, Wormerplein
  • go incognito kledingverhuur purmerend
  • Kaasboer Pons, Wormerplein
  • Promo film via: Golden Lotus Entertaiment
  • Grafisch Geregeld.nl (Marcel Hazelof)
  • Partyshop, Westerstraat

Adres: Fresiastraat, Purmerend centrum (bloemenbuurt)
Datum: maandag: 11-11- 2019.
Tijd: van 17.00-19:00 uur

Relevant artikel:

Griezelige Sint Maarten in de Fresiastraat


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.