8.4 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Verdachte geweldsincident aangehouden: behulpzame getuigen gezocht

Verdachte geweldsincident aangehouden: behulpzame getuigen gezocht

Purmerend – De politie heeft maandagmorgen 4 november een 29-jarige man aangehouden in verband met een geweldsincident eerder die ochtend. De 29-jarige man wordt verdacht van o.a mishandeling van een Purmerendse vrouw.

De vrouw werd maandagochtend door de man mishandeld in de Ilpendamstraat in Purmerend rond 06.20 uur. Toen er een fietser voorbij kwam, stopte de verdachte.
Ook een automobilist reed langs. Hij schoot de mishandelde vrouw te hulp en bracht haar naar het politiebureau in Purmerend.

De politie is direct een onderzoek gestart en is nog op zoek naar de fietser en de naar de behulpzame automobilist. Later op de ochtend werd in dit onderzoek door de politie een 29-jarige verdachte aangehouden: hij is ingesloten.

De politie wil echter nog graag in contact komen met de automobilist die de vrouw naar het politiebureau heeft gebracht en met de fietser, die getuige is geweest van de mishandeling in de Ilpendamstraat.

Bent u die fietser of bent u die automobilist? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844. (Vermeld u er a.u.b. zaaknummer: 2019213168 bij).

Alvast hartelijk dank! #Delen wordt gewaardeerd.

Bron: Politie



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
73 %
4kmh
100 %
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.