21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendStoring aan lantaarnpalen in Overwhere

Storing aan lantaarnpalen in Overwhere

Purmerend – Sinds eind oktober is er een storing aan een flink aantal lantaarnpalen in de wijk Overwhere. Inmiddels is bekend dat de storing in het kabelnet zit van Liander. De gemeente en Liander hebben nauw contact om de storing op korte termijn te verhelpen. Helaas is dat nog niet gelukt.

Een meetwagen van Liander gaat de storing lokaliseren. Het onderzoek met de meetwagen staat ingepland voor volgende week. Zodra de storing gevonden is, wordt deze zo snel mogelijk verholpen.

Extra handhaving

De komende dagen, tot de storing verholpen is, zullen medewerkers van Handhaving vaker te vinden zijn op de routes waar de lantaarnpalen niet werken. Het gaat dan om:

de Doctor J.M. den Uyllaan, tussen station Purmerend Overwhere en het kruispunt bij de Van IJsendijkstraat, de Van IJsendijkstraat, tussen de Doctor J.M. den Uyllaan en de Burgemeester D. Kooimanweg, de Burgemeester D. Kooimanweg, tussen de Van IJsendijkstraat en de Overweerse Polderdijk.

Dit geldt ook voor de straten die achter deze hoofdwegen liggen. Met name ’s avonds kan het erg donker kan zijn op die routes. Zorg voor voldoende verlichting als u hier fietst of loopt. Gemeente en Liander doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Relevant artikel:

Politie zoekt getuigen – Vrouw in Purmerend zaterdagavond beroofdSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.