* SinterklaasPurmerend

Aanstaande zondag komt Sinterklaas aan in Purmerend

Purmerend – Op zondag 17 november 2019 om 13.30 uur komt Sinterklaas aan in Purmerend. De stoomboot van de goedheiligman en zijn pieten meert aan op de Kanaalkade. Daarna gaat de Sint in een vrolijke optocht door de binnenstad naar de Koemarkt. 

De Sint komt met zijn stoomboot aan om 13:20 uur in de kom van het Noord Hollands kanaal aan de kanaalkade. 10 minuten later zullen de boten afmeren aan de Kanaalkade waar de Sint wordt opgewacht door de burgemeester. Na een kort welkomstwoord van de burgemeester zal de stoet zich richting de Koemarkt begeven waar vanaf 14:00 uur een openlucht receptie wordt gegeven die duurt tot ongeveer 15:15 uur.

De intocht van Sinterklaas wordt mogelijk gemaakt door Stichting Marktstad Purmerend en heel veel Purmerendse ondernemers. Doe uw inkopen voor sinterklaas dus vooral lokaal.

Bekijk hieronder de route:

Relevant artikel:

Intocht Sinterklaas Purmerend – groot fotoverslag

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.