10.8 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home* SinterklaasAanstaande zondag komt Sinterklaas aan in Purmerend

Aanstaande zondag komt Sinterklaas aan in Purmerend

Purmerend – Op zondag 17 november 2019 om 13.30 uur komt Sinterklaas aan in Purmerend. De stoomboot van de goedheiligman en zijn pieten meert aan op de Kanaalkade. Daarna gaat de Sint in een vrolijke optocht door de binnenstad naar de Koemarkt. 

De Sint komt met zijn stoomboot aan om 13:20 uur in de kom van het Noord Hollands kanaal aan de kanaalkade. 10 minuten later zullen de boten afmeren aan de Kanaalkade waar de Sint wordt opgewacht door de burgemeester. Na een kort welkomstwoord van de burgemeester zal de stoet zich richting de Koemarkt begeven waar vanaf 14:00 uur een openlucht receptie wordt gegeven die duurt tot ongeveer 15:15 uur.

De intocht van Sinterklaas wordt mogelijk gemaakt door Stichting Marktstad Purmerend en heel veel Purmerendse ondernemers. Doe uw inkopen voor sinterklaas dus vooral lokaal.

Bekijk hieronder de route:

Relevant artikel:

Intocht Sinterklaas Purmerend – groot fotoverslagSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.8 ° C
11.7 °
10 °
73 %
0.9kmh
100 %
zo
12 °
ma
8 °
di
11 °
wo
8 °
do
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.