Purmerend

Voxpop was in Purmerend – Kleindochter heeft gelijk “Daar is niks mis mee!” (video)

Purmerend – In Voxpop perst Roel Maalderink het nieuws van de week en de mening van Nederland samen tot een sappige video. Vandaag publiceerde Voxpop een item wat in Purmerend is gemaakt en stelde de vraag aan het publiek: “Als twee hetero’s hand in hand over straat lopen, kijkt niemand daar van op. Maar hoe zit dat met twee homo’s?”

In het tolerante Purmerend blijkt bijna niemand hier van op te kijken. “Iedereen moet zijn ding kunnen doen.” Maar een opa stelt echter dat als zijn zoon een homo zou wezen dat hij het wel goed vindt als hij dan klappen gaat krijgen als hij hand in hand loopt. Gelukkig grijpt de kleindochter in. “Ik vindt het best wel normaal als homo’s hand in hand lopen. Daar is niks mis mee!” Opa en Oma kunnen dus best nog wel veel leren van hun kleindochter. “Zij is daarin opgegroeid.”, aldus Oma.

Op social media is er veel ophef over de woorden van Opa en Oma, maar er is vooral veel lof voor de bemoedigende woorden van het jonge meisje.

Check het kanaal van Roel Maalderink op Youtube: https://www.youtube.com/user/Roelpraatdoor/featured


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.