9.6 C
Purmerend
dinsdag 19 maart 2024
HomePurmerendVoxpop was in Purmerend - Kleindochter heeft gelijk "Daar is niks mis...

Voxpop was in Purmerend – Kleindochter heeft gelijk “Daar is niks mis mee!” (video)

Purmerend – In Voxpop perst Roel Maalderink het nieuws van de week en de mening van Nederland samen tot een sappige video. Vandaag publiceerde Voxpop een item wat in Purmerend is gemaakt en stelde de vraag aan het publiek: “Als twee hetero’s hand in hand over straat lopen, kijkt niemand daar van op. Maar hoe zit dat met twee homo’s?”

In het tolerante Purmerend blijkt bijna niemand hier van op te kijken. “Iedereen moet zijn ding kunnen doen.” Maar een opa stelt echter dat als zijn zoon een homo zou wezen dat hij het wel goed vindt als hij dan klappen gaat krijgen als hij hand in hand loopt. Gelukkig grijpt de kleindochter in. “Ik vindt het best wel normaal als homo’s hand in hand lopen. Daar is niks mis mee!” Opa en Oma kunnen dus best nog wel veel leren van hun kleindochter. “Zij is daarin opgegroeid.”, aldus Oma.

Op social media is er veel ophef over de woorden van Opa en Oma, maar er is vooral veel lof voor de bemoedigende woorden van het jonge meisje.

Check het kanaal van Roel Maalderink op Youtube: https://www.youtube.com/user/Roelpraatdoor/featured



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,839FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.1 °
8.4 °
81 %
2.7kmh
100 %
di
15 °
wo
14 °
do
11 °
vr
10 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.