Volendam

Jan Smit cancelt alle optredens voor de rest van het jaar: “Tijd om voor mijn gezondheid te kiezen”

Volendam – Jan Smit heeft al zijn optredens voor de rest van het jaar afgezegd. De Volendamse zanger heeft vorige week acute laryngitis opgelopen, een  griepachtige aandoening die gepaard gaat met veel keelpijn.

Vorige week zei de zanger al optredens af in het Belgische Wieze en Volendam af vanwege de ziekte. Nu heeft hij dus besloten om de rest van het jaar niet meer de bühne te bestijgen. “Het is op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe. Alle geplande optredens en activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data”, schrijft hij op Twitter.

Knallen

Toch laat de volkszanger weten al uit te kijken naar volgend jaar waarin zijn nieuwe album uitkomt: “Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.