21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeVolendamJan Smit cancelt alle optredens voor de rest van het jaar: "Tijd...

Jan Smit cancelt alle optredens voor de rest van het jaar: “Tijd om voor mijn gezondheid te kiezen”

Volendam – Jan Smit heeft al zijn optredens voor de rest van het jaar afgezegd. De Volendamse zanger heeft vorige week acute laryngitis opgelopen, een  griepachtige aandoening die gepaard gaat met veel keelpijn.

Vorige week zei de zanger al optredens af in het Belgische Wieze en Volendam af vanwege de ziekte. Nu heeft hij dus besloten om de rest van het jaar niet meer de bühne te bestijgen. “Het is op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe. Alle geplande optredens en activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data”, schrijft hij op Twitter.

Knallen

Toch laat de volkszanger weten al uit te kijken naar volgend jaar waarin zijn nieuwe album uitkomt: “Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.