3.2 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
Home* advertiorialOver precies een week open: kerst pop-up store AlwaysChristmas in Makado Winkelcentrum

Over precies een week open: kerst pop-up store AlwaysChristmas in Makado Winkelcentrum

Purmerend – Op zaterdag 30 november a.s. opent de kerst pop-up store AlwaysChristmas voor een maand zijn deuren in het Makado Winkelcentrum. Op de locatie waar een paar maanden geleden nog BlueTronics zat, gaat het voor de eigenaren Piet en Justin Duijvelshoff over precies een week beginnen. De aankomende week wordt de laatste hand gelegd aan de indeling en het interieur. Al vier jaar hebben ze hun eigen webshop die waanzinnig goed loopt. Vanuit de webshop is drie jaar terug het idee van een kerst pop-up store ontstaan. 

De pop-up store AlwaysChristmas was de afgelopen twee jaar te vinden in Winkelcentrum Overwhere maar nu dus in het Makado Winkelcentrum. Onze fotograaf was nieuwsgierig en kreeg toestemming om alvast rond te kijken. De winkelschappen blijken, na binnenkomst, nog half leeg maar daar komt de aankomende week nog verandering in. “De inkopen zijn gedaan en nu is het wachten op nog een deel van de leveringen. Wij zijn nu druk bezig om de winkel in te richten. De kerstspullen die wij aanbieden zijn gelieerd aan de Duitse Kerstmarkten maar ook trends uit Nederland zijn er te vinden. De winkel zal tot en met 24 december open zijn. Natuurlijk kan je alvast kijken in onze webshop op www.alwayschristmas.nl waar overigens niet alle kerstspullen staan die wij in de pop-up store aanbieden.”, zegt Piet.

IJsberen met licht en timer, allerlei soorten verlichting, Dome-lights, milieuvriendelijke cupcandels, Gnomes en veel meer aan kerst gerelateerde artikelen zijn er vanaf 30 november in de kerst pop-up store te vinden. Justin geeft aan dat de winkel ook geschikt gemaakt is voor rolstoelgebruikers en scootmobiels. “Dit jaar doen we het weer even anders. Bij elke aankoop krijgt de klant een papieren kerstbal waarop deze zijn of haar kerstgedachte kwijt kan. Deze kan de klant dan hangen aan een wand en is voor iedereen te lezen. Ik hoop dat deze wand vol komt te hangen met de mooiste kerstgedachtes.”

Net als verleden jaar mocht er weer geen foto worden gemaakt van de gehele winkel. “We willen het winkelend publiek juist verrassen. Dit is en blijft een verassing voor de opening op 30 november a.s. Graag nog een paar dagen geduld.”

Welkom | Always Christmas

Wij realiseren zo’n winkel op internet! U kunt op elk moment van de dag en op elk moment van het jaar bij ons een kijkje nemen in de webwinkel en u laten verleiden om wat te bestellen.

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,734FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
3.2 ° C
4 °
2.2 °
79 %
3.6kmh
99 %
di
5 °
wo
5 °
do
4 °
vr
2 °
za
2 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.