Purmerend

Handhaving Purmerend gaat sneller reageren op meldingen vuurwerkoverlast

Purmerend – De gemeentelijke handhavers gaan op meldingen van vuurwerkoverlast, die gedaan worden met de MijnGemeente App, sneller reageren. Indien de handhavers in dienst zijn, zien zij namelijk direct de melding op hun smartphone nadat deze is verzonden. 

Hiermee kunnen de gemeentelijke handhavers sneller reageren op de melding en de kans op het betrappen vergroten. De gemeente hoopt hiermee de overlast van (zwaar) vuurwerk iets te kunnen laten afnemen.

De meldingen kunnen gedaan worden tot de 2e week in januari 2020. De MijnGemeente app is ook te gebruiken voor meldingen van gebreken in de openbare ruimte. Denk hierbij aan kapotte straatverlichting en losliggende stoeptegels.

Download de app hier:

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....