Handhaving Purmerend gaat sneller reageren op meldingen vuurwerkoverlast

Handhaving

Purmerend – De gemeentelijke handhavers gaan op meldingen van vuurwerkoverlast, die gedaan worden met de MijnGemeente App, sneller reageren. Indien de handhavers in dienst zijn, zien zij namelijk direct de melding op hun smartphone nadat deze is verzonden. 

Hiermee kunnen de gemeentelijke handhavers sneller reageren op de melding en de kans op het betrappen vergroten. De gemeente hoopt hiermee de overlast van (zwaar) vuurwerk iets te kunnen laten afnemen.

De meldingen kunnen gedaan worden tot de 2e week in januari 2020. De MijnGemeente app is ook te gebruiken voor meldingen van gebreken in de openbare ruimte. Denk hierbij aan kapotte straatverlichting en losliggende stoeptegels.

Download de app hier:

 

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*