15.7 C
Purmerend
dinsdag 28 mei 2024
HomemuziekWeekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Weekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Purmerend – Aankomende vrijdag is het weer zover. Vanaf 20:15 uur is een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Singer Songwriter Mirjam Simons en de band Downtown District maken deze avond hun opwachting. En natuurlijk is ook de Huisband weer van de partij, dit keer met nieuwe aanmeldingen.

Programma P3 Muziekcafé 29 november – 20.15 uur

Singer Songwriter : Mirjam Simons

Vanavond starten we met een sfeervol jazzoptreden van Mirjam en Rick.
Mirjam Simons op gitaar en zang en Rick Piepers op gitaar en/of keyboard. Kom even zitten in ons sfeervolle muziekcafé en genieten!. Je kan nog even lekker lui luisteren voordat het programma voortraast! Kijk en luister op haar Facebook pagina.

Huisband met nieuwe aanmeldingen !

Naud op de Drums en zang van Amandela, Kiki, Martiniek! Zin omzelf mee te doen?/ Meld je aan ! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar: [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend.

Band : Downtown District

Deze keer een jonge energieke punkrockband.
De band bestaat vanaf juni 2017 en is geïnspireerd door Green Day, Blink-182 and Sum 41. Hun debuutalbum in 2018, gebruikte YouTuber Collin Furze een lied ‘Anti-Social Syndrome’ in een video, eind 2018 winnaar van ‘Grote Prijs van de Bollenstreek’ en in maart wonnen ze een 3FM ‘Elevator Pitch’ De kracht ligt in hun “live performances”.

Dit mag je niet missen Kijk en luister op hun Facebook pagina.

Samenstelling: Stan Schrama – drums,Niels van den Berg – Leadgitaar / backing vocals,Joel van der Horst – Leadvocals / rhythmgitaar, Bjorn Baltus – bass

De volgende Muziekcafé avonden zijn op :
20 december – 30 januari – 28 februari- 27 maart-24 april – 29 mei

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband? Het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities, maar je kunt ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is ! Kom langs en geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
15.7 ° C
16.7 °
14 °
67 %
4kmh
15 %
di
18 °
wo
17 °
do
15 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.