Purmerend

Actie: Koop een kerstbrood en steun KiKa

Purmerend – Net als verleden jaar gaan ze het ook dit jaar weer doen. De actie “koop een kerstbrood en steun daarmee KiKa.” Verleden jaar verkochten ze ruim 1100 kerstbroden wat voor KiKa een bedrag van ruim € 5500 opleverde. Bart Tishauser, Inge Tishauser, Kees Oudewortel en Thomas Schreuder zijn al meerdere jaren actief voor KiKa. Begin van dit jaar liep het viertal mee met de run voor KiKa Marathon in New York en haalde ze met zijn vieren een bedrag van € 11938,50 bij elkaar. 

Het viertal wil dit jaar nog meer kerstbroden verkopen dan verleden jaar. Van elk verkocht kerstbrood van € 10,00 gaat € 5,00 direct naar KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

De kerstbroden worden gemaakt door Banketbakkerij Mastenbroek. Particulieren en bedrijven kunnen deze actie ondersteunen door een email te sturen naar kikakerstbrood@gmail.com. Betaling kan op het moment dat de kerstbroden aan de deur worden geleverd. Dit zal een week voorafgaand aan de kerst zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....