112Purmerend

Poging tot overval op supermarkt Lidl Gildeplein

Purmerend – Woensdagavond omstreeks 21:00 uur is aan het Gildeplein in Purmerend een poging gedaan om de Lidl te overvallen. Het gaat hierbij om een blanke dader met blond haar en opvallend blauwe ogen. De dader was in het zwart gekleed.

De dader wordt geschat op 1.90 meter en een jaar of twintig. De dader was in het bezit van een wapen. De politie heeft geprobeerd om een burgernet melding uit te sturen, dit is in de meeste gevallen niet gelukt, vanwege een storing bij burgernet.

De politie is op zoek naar de dader. Heeft u tips, belt u direct 112! #delen wordt zeer gewaardeerd

Foto’s: Inter Visual Studio – Stefan Roode

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.