* SinterklaasPurmerend

Vanmiddag komt Sinterklaas en zijn gevolg aan in de Wheermolen

Purmerend – Vanmiddag komt Sinterklaas aan in de Wheermolen. Om 13:00 uur start Sinterklaas en zijn gevolg op de Anne Franklaan bij de flat D’ Grote Frank, om daarna een rondrit door de wijk Wheermolen te maken. Sinterklaas zal door de burgemeester welkom worden geheten. 

Tevens zorgt feestpiet Tiësto weer voor de gezellige meezingers en zorgen de slagwerkers van Afslag 9 weer dat iedereen weet dat Sinterklaas in de buurt is. Rond 14.30 arriveert Sinterklaas met zijn gevolg bij het Makado winkelcentrum. Hier kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.