* SinterklaasPurmerend

Vanmiddag komt Sinterklaas en zijn gevolg aan in de Wheermolen

Purmerend – Vanmiddag komt Sinterklaas aan in de Wheermolen. Om 13:00 uur start Sinterklaas en zijn gevolg op de Anne Franklaan bij de flat D’ Grote Frank, om daarna een rondrit door de wijk Wheermolen te maken. Sinterklaas zal door de burgemeester welkom worden geheten. 

Tevens zorgt feestpiet Tiësto weer voor de gezellige meezingers en zorgen de slagwerkers van Afslag 9 weer dat iedereen weet dat Sinterklaas in de buurt is. Rond 14.30 arriveert Sinterklaas met zijn gevolg bij het Makado winkelcentrum. Hier kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....