4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* SinterklaasVanmiddag komt Sinterklaas en zijn gevolg aan in de Wheermolen

Vanmiddag komt Sinterklaas en zijn gevolg aan in de Wheermolen

Purmerend – Vanmiddag komt Sinterklaas aan in de Wheermolen. Om 13:00 uur start Sinterklaas en zijn gevolg op de Anne Franklaan bij de flat D’ Grote Frank, om daarna een rondrit door de wijk Wheermolen te maken. Sinterklaas zal door de burgemeester welkom worden geheten. 

Tevens zorgt feestpiet Tiësto weer voor de gezellige meezingers en zorgen de slagwerkers van Afslag 9 weer dat iedereen weet dat Sinterklaas in de buurt is. Rond 14.30 arriveert Sinterklaas met zijn gevolg bij het Makado winkelcentrum. Hier kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.