Vanmiddag komt Sinterklaas en zijn gevolg aan in de Wheermolen

Purmerend – Vanmiddag komt Sinterklaas aan in de Wheermolen. Om 13:00 uur start Sinterklaas en zijn gevolg op de Anne Franklaan bij de flat D’ Grote Frank, om daarna een rondrit door de wijk Wheermolen te maken. Sinterklaas zal door de burgemeester welkom worden geheten. 

Tevens zorgt feestpiet Tiësto weer voor de gezellige meezingers en zorgen de slagwerkers van Afslag 9 weer dat iedereen weet dat Sinterklaas in de buurt is. Rond 14.30 arriveert Sinterklaas met zijn gevolg bij het Makado winkelcentrum. Hier kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*