7 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomeadvertorialKerst Pop-up store in Makado winkelcentrum voor een maand geopend

Kerst Pop-up store in Makado winkelcentrum voor een maand geopend

Purmerend – De deuren gingen gisterochtend om 10:00 uur open. Meteen was het een gezellige drukte en werden de eerste aankopen gedaan. “Wat een gezelligheid.”, geeft een bezoekster aan. “Complimenten voor deze mooie winkel.” “Blij dat het rolluik weer open is na een paar maanden.” De Kerst Pop-up winkel is slechts een maand open in het Makado winkelcentrum. 

Andere bezoekers van het Makado winkelcentrum komen even kijken wat dit nu weer is. Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het eerste uur was er toch meer drukte dan ik had verwacht. Als dit doorzet dan ben ik blij. We hebben mooie artikelen die je bijna nergens anders kan vinden.”

Pieten

De winkel werd gistermiddag, tijdens het bezoek van Sinterklaas aan het Makado winkelcentrum, een tijdje geblokkeerd door Zwarte Pieten die vonden dat het nog geen tijd was voor de kerstwinkel. “Had je niet maandag open kunnen gaan? Eerst Sinterklaas en dan pas Kerst.” De blokkade door de Pieten hield ongeveer 10 minuten stand toen Sinterklaas de winkel toch kwam bezoeken en ook hij een kerstgedachte op de kaart schreef.

De kerst Pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.alwayschristmas.nl). “Iedereen is welkom om even te kijken, al heb ik natuurlijk liever dat ze artikelen kopen.”, geeft Piet lachend aan. Vanaf begin januari zal Always Christmas deel uit maken van een nieuwe webshop: gezelliginhuis.nl waar ook niet aan kerst gerelateerde artikelen te vinden zullen zijn.

Muur met kerstgedachtes

Elke klant krijgt een kaart waarop hij/zij zijn of haar kerstgedachte mag schrijven. Piet hoopt dat de muur vol komt te hangen met kerstgedachtes. “Iedereen kan hier de wensen en kerstgedachtes van de klanten komen bekijken.”

Openingstijden

De pop-up store Always Christmas is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de koopzondag 22 december van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Bekijk hieronder de foto’s:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
7 ° C
8.3 °
5.6 °
78 %
3.1kmh
7 %
di
7 °
wo
9 °
do
8 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.