25.4 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Volendamse (28) kruipt stomdronken achter het stuur en moet rijbewijs inleveren

Volendamse (28) kruipt stomdronken achter het stuur en moet rijbewijs inleveren

Volendam – Een 28-jarige vrouw uit Volendam is gisteravond met de nodige hoeveelheid alcohol in haar bloed in de auto gestapt. Dat ging niet onopgemerkt voorbij en dus mocht ze niet veel later haar rijbewijs inleveren. 

Agenten troffen de auto van de vrouw, dwars op de weg, aan op de Havenstraat. Het voertuig stond met zijn neus bijna tegen een geparkeerde auto.

De 28-jarige Volendamse zat achter het stuur, maar had de auto ogenschijnlijk niet meer onder controle. “Wij zagen dat de auto schokkerig een stukje naar voren reed, om daarna plots te stoppen en een stukje terug te rollen”, aldus de politie. “Toen wij het portier openden om de bestuurster aan te spreken, kwam het aroma van een zware avond stappen ons tegemoet.”

Rijbewijs ingevorderd

De vrouw blies op de blaastest een ‘F’: de hoogste indiciatie die de apparatuur op straat kan aangeven. Ze werd meegenomen naar het bureau, waar bleek dat ze meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Haar rijbewijs is ingevorderd. De rechter zal bepalen of de vrouw haar rijbewijs terug krijgt. Daarnaast wordt ze aangemeld voor een cursus over alcoholgebruik in het verkeer.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
25.4 ° C
26.7 °
23.9 °
63 %
0.9kmh
26 %
do
25 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.