112Purmerend

Brandalarm gaat af in winkel op het Padjedijk

Purmerend – Dinsdagavond omstreeks kwart voor zeven is aan het Padjedijk in Purmerend alarm geslagen. Bij High5 Fasion ging het brandalarm af. 

De brandweer kwam ter plaatse en de politie zette de straat af. Er werd ook een brandlucht geroken, waardoor men dacht dat er daadwerkelijk brand was. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand. Er was geen brand. Het brandalarm ging vermoedelijk af door een technisch mankement.

Voor de eigenaars zal dit schrikken zijn geweest. Een kinderkledingwinkel in Zaandam aan de A.F. de Savornin Lohmanstraat van de eigenaren ging op 10 november 2018 in vlammen op. De gehele collectie is toen verloren gegaan. De winkel in Zaandam is nooit meer open gegaan.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Brand in Zaandamse baby- en kinderkledingwinkel

Er woedde vanmiddag een brand in baby- en kinderkledingwinkel Petit Lou in het centrum van Zaandam. De shop zit aan de A. F. de Savornin Lohmanstraat en de weg was tijdelijk afgesloten. Er vielen geen gewonden. De brand ontstond rond 17.15 uur in de meterkast van de winkel.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.