112Purmerend

Meerdere lichtgewonden bij ongeluk door noodweer op A7 bij Noordbeemster

Noordbeemster – Gisteravond zijn er vijf mensen lichtgewond geraakt bij een ongeluk met meerdere auto’s bij Noordbeemster. De A7 Zaanstad – Hoorn is een tijd afgesloten geweest. De oorzaak zou plotseling overtrekkend noodweer zijn.

Een politiewoordvoerder laat weten: “Er trok een hagelbui over de snelweg en daardoor zijn auto’s op elkaar gebotst.” Op bijna het zelfde moment slipte een auto op de andere weghelft door een remfout.

De snelweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten. Politie: “Alle gewonden konden ter plaatse worden behandeld door het ambulancepersoneel.”

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.