112Purmerend

Purmerendse agenten zoeken eigenaar van fiets: ‘Kwam uw zoon met een slecht verhaal thuis?’

Purmerend – Twee Purmerendse agenten zijn op zoek naar de eigenaar van een fiets die zondagavond in de Gors is achtergelaten. Een groepje jongeren had bij het winkelcentrum kattekwaad uitgehaald, waar de agenten melding van kregen. Bij de achtervolging op de jongeren, bleef de fiets van één van hen achter.

“Na een korte zoekslag zagen wij de groep fietsen over de Gorslaan”, schrijven de agenten in een Facebookpost over het voorval. “Helaas was onze auto niet opgewassen tegen de steegjes in de Gors en na een achtervolging te voet moest een van de jongeren zijn fiets achterlaten. Het lukte niet om de jongeman te achterhalen.”

Daarom zijn de agenten ‘zo vriendelijk geweest de fiets even veilig te bewaren’, gaan ze verder. “Nou zouden wij nog graag een goed gesprek met de jongeman, welke naar schatting tussen de 14 en 17 jaar oud is, hebben. Dus is uw zoon gisteravond thuis gekomen zonder fiets en had hij daar wellicht een slecht verhaal over stuur hem dan even langs ons bureau.”

De fiets staat op het politiebureau netjes op de rechtmatige eigenaar te wachten. “Wij zullen hem na een goed gesprek en een warme drank naar keuze weer netjes het bureau laten verlaten”, zo sluiten ze het bericht af.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.