112

Stoffelijk overschot in afvalcontainer Edam aangetroffen (update)

Edam – Zondagochtend rond 11:30 uur is er in een afvalcontainer in Edam een stoffelijk overschot gevonden. Het lichaam lag in een afvalcontainer op de Schepenmakerdijk in Edam.

Het gebied rondom de afvalcontainer is afgezet. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Er worden op dit moment geen mededelingen gedaan of het gaat om een man of vrouw.

Update 14:10 uur:

Een calamiteiten container uit Amsterdam is ter plaatse neergezet. Uit een kliko steken twee onderbenen en de voeten, melden bewoners van het complex.

Update 14:40 uur:

Het gebied is afgezet met grote blauwe schermen. Het zou gaan om het stoffelijk overschot van een man.

Update 15:00 uur:

“Medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) zijn onderweg om het lichaam met speciale apparatuur te onderzoeken. Daarna pas wordt een schouwarts ingezet”, aldus een politie woordvoerder. “Die volgorde is van belang. Op die manier worden geen sporen gewist.”

Update: 22:10 uur:

De aangetroffen overleden persoon is een 39-jarige man uit Muntendam (Gemeente Midden-Groningen). Uit het politieonderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Hij leidde een zwervend bestaan. 

Foto’s: Inter Visual Studio – Arjan Tushuizen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.