22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeCultuurWeekendtip: vrijdag P3 muziekcafé Light in the dark hours before Christmas

Weekendtip: vrijdag P3 muziekcafé Light in the dark hours before Christmas

Purmerend – Op vrijdag 20 december staat het P3 muziekcafé intiem in de Theaterzaal van het poppodium. Zo net voor de kerst is het thema -hoe kan het ook anders- Light in the dark hours before Christmas. Het programma start om 20:15 uur.

Singer Songwriter Hilin

Met haar tweede solo performance in Paradiso, Amsterdam en haar derde in het Vondelpark Openluchttheater, ook in Amsterdam, een finaleplaats in de Mooie Noten competitie en een puur en eerlijk optreden bij Kees Baars’ Countdown Café, belooft dit jaar veel moois voor Hilin.

Laat je meeslepen in de wereld van Hilin. “De weg is lang, maar de droom is groter”.

Hilin zingt al van jongs af aan en schrijft na een turbulent verleden alles van zich af op de piano. Soulvolle Jazz nummers met hints van rauwe, zwoele Blues en R&B. Verhalen met een donker randje en muzikale gedichten waar je het liefst aandachtig naar luistert onder het genot van een drankje. Informatie en optredens via haar pagina  op Facebook

Huisband met bekende en nieuwe deelnemers

Wilma, Britt en Bas verzorgen  een tweetal nummers en ook Shoshanna komt langs. Verder zijn er nog nieuwe namen!

Het is een gevarieerd programma in de donkere dagen voor Kerstmis. De huisband van het muziekcafé laat er een mooi licht over schijnen! Bezoek ook eens de pagina van de huisband op Facebook

Captain Clueless

Daarna de band van deze avond: Captain Clueless is een blues/rock band uit Amsterdam en de Zaanstreekmet invloeden vanuit de classic rock, blues, stevige rock en metal. Sinds maart 2018 heeft de band zijn huidige bezetting ;Tim van Dort – Vocals/Bass, Sven MooijLead Guitar,Marjolein Slaman – Rhythm Guitar, Anouk Lagerweij – Bass/Vocals en Alice Brink – Drums De band is hard bezig geweest met het schrijven van eigen materiaal. De muziek bevat vaak wat donkerdere thema’s, persoonlijke ervaringen en ook invloeden van literaire werken en historische gebeurtenissen. Na het uitbrengen van hun eerste EP “Mary in Motion” en een spetterend debuut optreden in de Groote Weiver is de band meer optredens gaan doen en zijn ze onder andere genomineerd voor de Amsterdamse Popprijs. Verder staat op de planning dat de band dit jaar met een nieuw album komt!

Informatie en optredens  via hun pagina  op  Facebook

De volgende Muziekcafé avonden zijn op :  30 januari – 28 februari – 27 maart – 24 april – 29 mei

 

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband

Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities maar je kan ook zelf een nummer aandragen.  Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !  Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar:  [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend  

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op

We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.