13.7 C
Purmerend
dinsdag 21 mei 2024
HomeBeemsterBurgemeester van gemeente Beemster kondigt vertrek aan

Burgemeester van gemeente Beemster kondigt vertrek aan

Beemster – Burgemeester Joyce van Beek van gemeente Beemster legt in april 2020 haar functie neer. Zij maakte dit gisteren bekend na afloop van de raadsvergadering. 

Hoewel haar ambtstermijn van zes jaar nog doorloopt tot begin april 2021, heeft burgemeester Van Beek besloten nu al plaats te maken voor een waarnemend burgemeester. Dit mede door de fase waarin het fusieproces Beemster-Purmerend is aangekomen: “Nu de bestuurlijke fusie met Purmerend een nieuwe fase in gaat, lijkt het mij een goed moment om met een gerust hart en vertrouwen mijn werkzaamheden over te dragen aan een opvolger.”

Door haar ontslag nu al aan te kondigen geeft zij de commissaris van de Koning en de gemeenteraad de ruimte om een waarnemend burgemeester voor de periode tot aan de bestuurlijke fusie te stellen. Hierdoor is een goede overdracht van haar taken mogelijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
13.7 ° C
15 °
12.2 °
82 %
2.7kmh
45 %
di
21 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.